Industrie- en Bouwgereedschap

Honda  EU 10i Generator

Honda EU 10i Generator

€ 1.099,00


SKU: EU 10i

De kleine handzame draagbare Honda generatoren EX 7, EU 10i, EU 20i en EU 30i. De nieuwe maatstaf in vrijheid; thuis en voor iedereen die bij vrijetijdsbesteding van een mobiel stopcontact afhankelijk is zoals camper-, caravan-, klus- en bootliefhebbers. De draagbare generatoren zijn ook zeer handig bij stroomuitval van: licht, centrale verwarming, aquarium, alarminstallatie, koelkast, vriezer en alles wat stroom nodig heeft om te functioneren. Zeker van stroom, zeker van Honda. Ook voor professionele toepassingen is de Honda generator goed te gebruiken. Alle draagbare generatoren voldoen aan de strengste emissienormen ter wereld uit Europa en de VS. Door de inverterregeling is de EU 10i de ideale stroombron voor frequentie-gevoelige apparaten zoals computers of televisies.
De eco-schakeling zorgt ervoor dat de generator de gepaste stroom geeft waar het aan te sluiten apparaat om vraagt. Dit bespaart benzine.
Informatie

Beschrijving

Details

De kleine handzame draagbare Honda generatoren EX 7, EU 10i, EU 20i en EU 30i. De nieuwe maatstaf in vrijheid; thuis en voor iedereen die bij vrijetijdsbesteding van een mobiel stopcontact afhankelijk is zoals camper-, caravan-, klus- en bootliefhebbers. De draagbare generatoren zijn ook zeer handig bij stroomuitval van: licht, centrale verwarming, aquarium, alarminstallatie, koelkast, vriezer en alles wat stroom nodig heeft om te functioneren. Zeker van stroom, zeker van Honda. Ook voor professionele toepassingen is de Honda generator goed te gebruiken. Alle draagbare generatoren voldoen aan de strengste emissienormen ter wereld uit Europa en de VS. Door de inverterregeling is de EU 10i de ideale stroombron voor frequentie-gevoelige apparaten zoals computers of televisies. De eco-schakeling zorgt ervoor dat de generator de gepaste stroom geeft waar het aan te sluiten apparaat om vraagt. Dit bespaart benzine.

Specificaties

Extra informatie

Type motor 4-takt OHV GXH 50
Bijzonderheden Laadkabel en parallelkabel als optie leverbaar. Voorzien van één veiligheid 230 Volt contactdoos. Tevens is een Economy schakelaar aanwezig en is parallelbedrijf mogelijk
Max. motorvermogen 1,84 kW
Inhoud brandstoftank 2,3 Liter
Kettingsteek 0,9 kVA
Continu vermogen 1,0 kVA
Maximaal vermogen 3,9 A
Stroomsterkte 12V/8,3A laadstroom
Gelijkstroomuitgang Controle lampje olieniveau en overbelasting
Uitrusting 87 dB

Bezorgen

Gratis bezorgen in Nederland vanaf € 300,00.

Informatie aanvraag

We zullen uw aanvraag binnen een werkdag behandelen.

Leave this empty: