Industrie- en Bouwgereedschap

Honda  EU 22i Generator

Honda EU 22i Generator

€ 1.649,00


SKU: EU 22i

De EU22i is gemakkelijk mee te nemen en boordevol functies die een groot aantal gebruikers aanspreken. De lichtheid en het eenvoudige opstarten, zelfs na maandenlange stilstand, zorgen voor een eenvoudige configuratie voor activiteiten zoals kamperen of om het wooncomfort te verbeteren bij het gebruik van haardrogers, televisie en computers op afgelegen plaatsen. De extreem stille werking van de Honda EU22i maakt het discreet en geschikt voor kampeerterreinen zonder de buren te storen.

Op het werk garandeert het betrouwbare en schone stroom waar het nodig is. De nieuwe Honda EU22i is ideaal voor bouwplaatsen, tv- en filmsets, cateringvoertuigen en mobiele medische centra waar de invertertechnologie zich vertaalt in het produceren van de energie die nodig is voor de meest gevoelige medische apparatuur. Eenvoudig te starten, lange bedrijfstijd zonder noodzaak voor tanken en minimale onderhoudsvereisten maken het geschikt voor regelmatig gebruik.
Informatie

Beschrijving

Details

De EU22i is gemakkelijk mee te nemen en boordevol functies die een groot aantal gebruikers aanspreken. De lichtheid en het eenvoudige opstarten, zelfs na maandenlange stilstand, zorgen voor een eenvoudige configuratie voor activiteiten zoals kamperen of om het wooncomfort te verbeteren bij het gebruik van haardrogers, televisie en computers op afgelegen plaatsen. De extreem stille werking van de Honda EU22i maakt het discreet en geschikt voor kampeerterreinen zonder de buren te storen. Op het werk garandeert het betrouwbare en schone stroom waar het nodig is. De nieuwe Honda EU22i is ideaal voor bouwplaatsen, tv- en filmsets, cateringvoertuigen en mobiele medische centra waar de invertertechnologie zich vertaalt in het produceren van de energie die nodig is voor de meest gevoelige medische apparatuur. Eenvoudig te starten, lange bedrijfstijd zonder noodzaak voor tanken en minimale onderhoudsvereisten maken het geschikt voor regelmatig gebruik.

Specificaties

Extra informatie

Type motor 4-takt OHV GXR120
Bijzonderheden Laadkabel en parallelkabel als optie leverbaar. Voorzien van twee veiligheid 230 Volt contactdozen. Tevens is een Economy schakelaar aanwezig en is parallelbedrijf mogelijk
Max. motorvermogen 2,3 kW
Inhoud brandstoftank 3,6 Liter
Continu vermogen 1,8 kVA
Maximaal vermogen 2,2 kVA
Stroomsterkte 7,8A
Gelijkstroomuitgang 12V/8,3A laadstroom
Uitrusting Controle lampje olieniveau en overbelasting
Geluidsvermogen LWA 90 dB

Bezorgen

Gratis bezorgen in Nederland vanaf € 300,00.

Informatie aanvraag

We zullen uw aanvraag binnen een werkdag behandelen.

Leave this empty: