Klantenservice

 

Bezorging & afhalen

Na het maken van een afspraak brengt Den Haan Tuintechniek uw bestelling zelf bij u thuis. De door u aangeschafte machine zal eerst bij ons worden getest, zodat we er zeker van zijn dat u een perfect werkende machine aanschaft.  Is de machine eenmaal door u in gebruik geweest dan kunt u hem niet meer retourneren voor de aanschafwaarde. U kunt de machine mogelijk wel inruilen en een deel van de aanschafwaarde terugkrijgen.

 

Den Haan Tuintechniek kan er ook voor kiezen om de bestelling door derden te laten bezorgen. In dit geval kunnen er geen levertijdafspraken worden gemaakt.

 

Bestellingen boven € 300,00 worden gratis bezorgd door heel Nederland. Voor bestellingen lager dan € 300,00 wordt € 12,50 aan vrachtkosten doorberekend voor leveringen in Nederland, voor leveringen in het buitenland is dit € 20,00.

 

Afhalen in Rijnsburg kan tijdens de openingstijden. Wij verzoeken om dit op afspraak te doen, zodat we de machine getest en al klaar kunnen zetten. Mocht het niet op afspraak verlopen, dan dient u rekening te houden met een wachttijd van ongeveer vijftien minuten voordat de machine voor u klaar staat.

 

Artikelen controleren

Den Haan Tuintechniek doet zijn uiterste best om fouten te voorkomen. Toch kan het gebeuren dat iets niet helemaal goed gaat. Denk aan beschadigde artikelen, incomplete zending, onjuiste artikelen etc.. U dient te allen tijde alert te zijn en alles te controleren.

 

Bij onjuistheden horen wij dit graag binnen 24 uur via de e-mail met vermelding van naam, adres, leverdatum en eventueel bijgevoegde foto's van het beschadigde artikel.

 

Indien direct bij de levering beschadigingen aanwezig zijn door transport, dan dient u de bestelling niet te accepteren en dit op de vrachtbrief vermelden.

 

Retourneren

Het retourneren van het product geschiedt onder de volgende voorwaarden:

 • De koper bericht Den Haan Tuintechniek binnen 14 werkdagen door middel van een e-mail, dat het product retour komt.
 • Den Haan Tuintechniek stuurt u een retourbevestiging via de mail. U dient deze retourbevestiging in te vullen en bij de retourzending te voegen.
 • Binnen 14 dagen moet het product afgeleverd zijn bij den Haan Tuintechniek in Rijnsburg.
 • Het product moet in dezelfde staat zijn als het geleverd is.
 • Het product  mag  niet buiten bewaard worden.
 • Het product mag niet gebruikt zijn.
 • Te laat verstuurde producten worden geweigerd.
 • Retournering is voor rekening en risico van de koper.
 • Het terugbetalen van het retour gekomen product geschiedt tussen de 24 en 30 dagen.
 • Het bedrag wordt teruggestort op het rekeningnummer waarmee betaald is.

 

Retour zenden niet mogelijk

 • Wanneer een geteste machine bij u is afgeleverd en vervolgens in gebruik is geweest kan de machine niet meer worden geretourneerd. Het is wel mogelijk om een deel van de aanschafwaarde terug te krijgen. Aan de hand van de staat van de machine wordt dit bedrag bepaald.


Openingstijden

 

Maandag t/m vrijdag        
Zaterdag
Zon-en feestdagen

07.00 uur tot en met 17.00 uur
08.00 uur tot en met 12.00 uur
Gesloten


Persoonlijke afspraak - ook buiten openingstijden

Indien u serieus geinteresseerd bent in een Automower, kunt u een afspraak maken met Huug Vooys, de specialist op het gebied van Automowers binnen ons bedrijf. U kunt hem bereiken via het nummer: 071-4021301. Hij bespreekt met u of uw tuin geschikt is voor een Automower en welk type Automower in aanmerking komt voor uw tuin.