Shindaiwa - maaiers, zagen en blowers van Japanse kwaliteit.

Shindaiwa


WOOPS!

Er zijn geen producten gevonden die voldoen aan de beschrijving


Al meer dan 50 jaar Japanse kwaliteit en betrouwbaarheid

Shindaiwa - maaiers, zagen en blowersShindaiwa is een gerenomeerd Japans bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de productie van high-performance professionele bosmaaiers en trimmers. Shindaiwa positioneert zich als een kwaliteitsmerk dat zich richt op optimale prestaties en duurzaamheid.

 

Het bedrijf begon in 1955 met de eerste versie van de ‘Hurricane’ kettingzaag en heeft sinds die tijd een hele reeks nieuwe producten geintroduceert, zoals de T27 en T270 trimmers , de Bp35 rugzak bosmaaier en de B45 bosmaaier.

 

Vandaag de dag biedt Shindaiwa een verscheidenheid aan producten, waaronder bosmaaiers , heggenscharen , kettingzagen , gemotoriseerde sproeiers, blowers , heggenscharen , en nog veel meer . Shindaiwa apparatuur wordt aangedreven door betrouwbare twee - takt motor technologie , die prima geschikt is voor het gebruik in de Hollandse tuinen en kassen.

 

Waarom kiezen voor Shindaiwa?

  • Ontworpen en geproduceerd in Japan met de laatste technieken
  • De Shindaiwa motoren behoren tot de stilste in de markt
  • Bewezen betrouwbaar en daardoor populair in de land- en tuinbouw
 

Shindaiwa onderhoud

Den Haan heeft jarenlange ervaring met het onderhoud en beheer van Shindaiwa machines. We hebben veel reserve onderdelen op voorraad en kunnen ook het periodieke onderhoud verzorgen in onze werkplaats.

 

Meer weten? Bel 071 - 4021301

 

 

.